Stokke Flexi Bath, White Aqua

Stokke Flexi Bath, White Aqua

Stokke Flexi Bath XL, Transparent Blue

Stokke Flexi Bath XL, Transparent Blue

Stokke Flexi Bath XL, White

Stokke Flexi Bath XL er et sammenklappeligt badekar til baby, der kan bruges fra fødslen og op til seks års alderen. Det er stort og rummeligt, så det også kan bruges til søskende eller bare til mere leg og spas. Det pladsbesparende design gør det nemmere at opbevare i hjemmet, og mulighed for at have det med på rejser etc. Der medfølger en varmefølsom prop med badekarret, som skifter varme og derved giver forældrene en indikation på, at varmet er ved at være varmt. Vær dog opmærksom på, at proppen ikke er et termometer, blot en indikation, så tjek altid vandtemperaturen med hånden eller et badetermometer inden brug, så det er behageligt og sikkert for dit barn. Bunden i badekaret er skridsikker, så den lille ikke kommer til at glide rundt, når de begynder at plaske rundt, rejse sig op etc. 

Man kan tilkøbe Stokke Flexi Bath Newborn Support, som er ideel de første måneder, da den giver yderligere støtte til det nyfødte barn under badet. 

Det fantastiske Flexi Bath fra Stokke er fremstillet af polypropylen (PP) og termoplastisk elastomer (TPE). PP er et fast materiale, som sikrer stabilitet i badekaret, og TPE er et blødt og elastisk materiale, der er anvendt i alle hjørner, kanter og bund, som sikrer at badekaret kan foldes igen og igen. 

Mål (udfoldet): 82x24x41 cm. 
Mål (sammenfoldet): 78x24x15 cm. 
Kan indeholde: 69 liter.

399,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
SKU
114822
Write Your Own Review
Du anmelder:Stokke Flexi Bath XL, White
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Stokke Flexi Bath XL, White