Handelsbetingelser

 

Britta Poulsen ApS
CVR nr. 89951313

Engby Barnevogne
Enghavevej 34
1674 København V
Tlf. nr. (+45) 33243642
Mail: engby@engby.dk

Priser og betaling

Vi modtager betaling med følgende betalingskort: Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, American Express og JCB.

Der kan ligeledes betales med Mobilepay.

Alle priser er inkl. moms, og der tillægges ikke yderligere kortgebyrer ved køb på hjemmesiden. Beløbet hæves først på din konto, når varen afsendes fra os.

Levering

Leveringen af varer fra Engby.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret enten ved modtagelse af pakke eller ved udlevering i vores fysiske butik. Forsendelsen sker via PostNord eller GLS, hvor leveringstiden er mellem 1-3 dage.

Leveringspriserne er følgende:

GLS:
Pakkeshop: 29 kr.
Omdeling til privat: 49 kr.

Postnord:
MyPack Collect: 39 kr.
MyPack Home: 49 kr.

Der er fri fragt ved køb over 399 kr.

Derudover kan der afhentes i vores butik på Enghavevej 34, 1674 Kbh. V gratis.
Åbningstiderne i butikken er følgende: Mandag-torsdag 9.30-17.30, fredag 9.30-18.00 og lørdag 9.30-15.
Du vil modtage en SMS, når din pakke er klar til afhentning – og den forventes klar senest 24 timer efter bestilling, dog kan der forekomme længere tid i weekenden, da vi har lukket i butikken om søndagen.

Returnering

Der er 14 dages returret gældende fra den dag du modtager varen/varerne.

Ønskes der at sende én eller flere varer retur skal du gøre følgende:

 1. Udfylde den medfølgende returseddel, og vedlægge den med varerne.
 2. Pakke varen i originalemballage, og med originale prismærker/tags.
 3. Pakke varen forsvarligt ind, så den ikke bliver beskadiget under transporten.
 4. Sende varen retur.

Varen skal sendes retur til:

Engby Barnevogne
Att. Webshop
Enghavevej 34
1674 København V

Du kan købe returlabels til din pakke her:

https://retur.pakkelabels.dk/engby

Returnering sker på købers regning. Vi anbefaler at varen returneres via Postnord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. Så er det muligt at spore pakken og dermed opstår der ingen tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til os, og pakken er mulig at efterlyse såfremt at udleveringen ikke har fundet sted. Varer der returneres på efterkrav, til pakkeboks eller som sendes uden porto modtages ikke.

Varens stand, når den sendes

Du som køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysiske butik, men ikke tage den i brug.
Hvis varen er benyttet udover det ovenstående, så betragter vi den som brugt, og ved fortrydelse af købet kan kun en del af købsbeløbet eller intet af købsbeløbet returneres, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

Skader på originalemballagen eller varen, som følge af mangelfuld emballering kan også medføre en værdiforringelse på varen, så kun en del eller intet af købsbeløbet returneres.

Såfremt der er nogle spørgsmål kan vi kontaktes på mail: engby@engby.dk

Reklamation

Der er 2 års reklamationsret gældende fra den dag du modtager varen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering eller misvedligeholdelse er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til os enten pr. telefon 33243642 eller på mail: engby@engby.dk indenfor rimelig tid.

Kontakt os altid inden returnering af varen, og fremsend gerne billeddokumentation af problemet, så vi kan afhjælpe problemet.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Britta Poulsen ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine person data overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtigelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Britta Poulsen ApS indsamler og behandler dine persondata, når de foretager dig følgende:

 • Besøger vores hjemmeside.
 • Gennemfører et køb af vores produkter.
 • Opretter en konto.
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev.
 • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.engby.dk er:

Britta Poulsen ApS
Enghavevej 34
1674 København V
CVR nr. 89951313

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger såsom navn og adresse indhenter vi for, at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for, at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfylde af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Quickpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre betalingen, såsom det total købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du på vores hjemmeside har givet os dit samtykke, så bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for, at gennemføre et køb af et produkt, så vil du ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, undtagen din e-mailadresse hvis du har givet os samtykke til at modtage nyhedsbrev.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos NaviPartner ApS og betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i NaviPartners datacentre.

Hvis du har bestilt med levering, så vil oplysningerne om dit navn, leveringsadresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet – Postnord eller GLS.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrev, så videregives dit navn og e-mailadresse til Mailchimp.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata.
 • At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom på vores e-mailadresse engby@engby.dk

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over dit køb, så skal du kontakte os på tlf. nr. 33 24 36 42 eller sende en mail til engby@engby.dk.

Hvis det ikke lykkes os, at finde en løsning, så kan du indsende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Eller via forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, så kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.       

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Engby Barnevogne
Enghavevej 34
1674 København V

E-mail: engby@engby.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer: ____________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________ Modtaget den: __________________________

Forbrugerens navn: _____________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________

Forbrugerens underskrift: ________________________________________ Dato: _____________________